Kitsui : Generation 2 Collagen Jenama Yang Dipercayai

11:33 PG

Assalamualaikum Hai.

Kitsui Generation 2 Collagen

Kitsui : Generation 2 Collagen. Yay! Dah lama Nad tak consume sebarang supplement atau kolagen sebab semester ni banyak sangat pakai duit. Tapi sejak awal puasa haritu, Nad berpeluang untuk cuba satu brand ni. Brand Kitsui! Pernah dengar? Memang brand yang sangat terkenal dan dipercayai ramai. 

Sebenarnya, Kitsui ni ada bermacam jenis produk kecantikan dan kesihatan. Antaranya Kitsui Generation 2 Collagen, Kitsui Korean White, Kitsui Stemcell Mixberries dan banyak lagi. Tapi untuk sekarang, Nad fokus pada produk Kitsui Generation 2 Collagen okay? Produk ni kaya dengan anti-oksida dan anti-aging formula. Korang pun mesti tau kan produk yang kaya dengan anti-oksida ni memang bagus untuk kesihatan dan kecantikan kulit.

Kitsui Generation 2 Collagen

Produk Kitsui menggunakan 100% bahan botani dan selamat digunakan. Takde campuran bahan terlarang. But no worries, since it is botani mesti korang macam alah, mesti rasa dia so-so. No! Hehe disebabkan dia juga ada campuran mix berries so rasa dia sedap! Ada rasa masam manis sikit macam rasa berries tu. Dah la sedap, boleh jadi cantik pulak tu. 

Satu kotak ni ada 15 sachets so sekotak tu boleh tahan dalam 2 minggu. Kalau nak sebulan punya stock, kena beli 2 kotak lah kan! Seronok bila dalam bentuk sachet ni, very practical. Senang nak bawa ke mana-mana. Kalau dah lambat nak pergi kerja atau pun pergi bercuti boleh bawa je sachet-sachet kecil dan ringan tu. Hehe. Tapi jangan risau, nasib baik produk Kitsui ni sangat berpatutan harganya. Satu kotak hanya RM38.80 + 6% GST. Penyediaan nak minum juga senang, hanya tuang isi sachet ke dalam cawan dan dicampur dengan air. Kacau kacau kacau and ready-to-drink!

Kitsui Generation 2 Collagen

Highlight of the Product 👇
💕 Untuk keanjalan dan kelembapan kulit
💕 Untuk mengurangkan garis halus dan tanda penuaan
💕 Untuk memperbaiki sistem imun, kualiti tidur dan menambah tenaga

Pengalaman Nad sendiri, alhamdulillah Nad rasa kulit Nad ada penambahbaikan. Yeayyy. Jerawat pun dah berkurang. Kalau ada pun cepat je dia kecut kecil menyorok. Lepastu parut pun dah mula perlahan-lahan menghilang. Alhamdulillah. Oh and my sunburn hasil bercuti di Perth haritu dah gone! 🙆 Sekarang ni around campus kalau rasa malas, tiada masalah pun kalau tak make up. Kadang tu kalau rajin pun dah takpayah nak pakai cream semua, cuma pakai bedak je (As simple as I can!) Dulu, waktu malas walau lambat macam mana pun wajib make up sebab rasa macam ish siapa lah yang sanggup hadap kalau muka tak make up ni kan 😂

Kitsui Generation 2 Collagen

Promo July! 🎉🎉🎉

Sebelum Nad dapat soalan produk Kitsui ada jual dekat mana je, lebih baik Nad bagitau awal-awal 😂 Produk ni hanya dijual di Watson dan Guardian sahaja. Kedai-kedai jamu ke apa takde jual ye. Untuk pembelian online pula, boleh beli hanya pada Kitsui HQ di website www.kitsui.com.my atau facebook Kitsui MY !

P/s : Produk ni tak sesuai bagi yang ada alergik dengan seafood.

You Might Also Like

2 ulasan