Telekung Reehans Pilihan Muslimah

9:54 PTG


Assalamualaikum Hai.

Telekung Reehans Pilihan Muslimah


Telekung Reehans Pilihan Muslimah. Pelbagai jenama telekung sudah muncul di pasaran kini. Ini menambahkan lagi saingan dalam bidang perniagaan telekung. Bagi memudahkan penjualan yang sentiasa datang, unique value pada sesebuah telekung itu harus lah mampu menarik perhatian pengguna yakni kaum wanita.

Difahamkan, Telekung Reehans dihasilkan dengan penuh berkualiti dan mengambil masa yang agak lama bagi memastikan kualiti yang terhasil memuaskan. Hal ini kerana, keselesaan telekung juga menjadi antara faktor bagi menambah keyakinan, menaikkan mood serta kerajinan untuk beribadah. Telekung Reehans juga amat selesa dan praktikal. Maka, tidak hairan lah jika ia menjadi pilihan muslimah.


Jenis Telekung Reehans (3 jenis)


Telekung Reehans Balqis

Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Kepuasan Pengguna, Sering kita lihat penjual hanya mempamerkan dua atau tiga corak pada sesuatu produk. Namun, Telekung Reehans menyediakan pilihan yang tidak terhad bagi memenuhi kehendak pelanggan. Lebih dari 10 corak disediakan bagi Telekung Reehans Balqis.


Telekung Reehans Rania

Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Telekung Reehans Rania hadir dalam dua warna iaitu putih dan soft pink. Colour colour lembut sebegini sememangnya mendatangkan ketenangan ketika menunaikan ibadah solat. Getah di dahi yang tidak terlalu mencengkam dapat menambah keselesaan si pemakai.



Telekung Reehans Nur

Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Telekung Reehans Nur dihasilkan dalam tiga warna iaitu putih, cream dan grey. Design nya yang menyerupai 'jubah' membuatkan ia mudah disarung dan praktikal penggunaannya. Kesemua Telekung Reehans adalah menggunakan material English Cotton dan Italian Valentro. 


Kita percaya warna telekung, corak telekung dan material telekung sememangnya mempengaruhi mood dalam mengerjakan ibadah solat. Lihat sahaja anak kecil apabila mula-mula diberi telekung, pasti excited. Sama perasaan nya apabila kita membeli telekung baru yang selesa. Konklusinya, saya sangat sangat setuju dengan tagline Telekung Reehans (Ibadah Selesa, In Shaa Allah Hidup Sentiasa Ceria).


Telekung Reehans Info

Whatsapp : +6011-14481591
Email : reehanstelekung@gmail.com
Facebook : Reehans Telekung
Website : www.reehans.com



You Might Also Like

31 ulasan

  1. good luck nadra..macam- macam corak ade telekung ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you kak Nadia :) Hehe kan, tula memacam corak ada,

      Padam
  2. whoa! nowadays...telekung bermacam fashion. Sembahyang raya kali ni sure meriah kat masjid.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tahu takpe. As long as it follows syariah compliance then i think thats okay ^_^

      Padam
  3. good luck dlm contest telekung reehans

    BalasPadam
  4. comelnya telekung nii eeee goodluck kak nad <3

    BalasPadam
  5. pasti mendapat pasaran ni telekung terbaik era baru

    BalasPadam
  6. cantiknya semua telekung ni. byk jenis ;D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang cantik sangat Mia :) Banyak choice.

      Padam
  7. Salam buat Nadratul..., semoga sihat sejahtera. Abg Kamil datang sekadar untuk memberi sokongan buat Badratul agar boleh berjaya dalam kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wasalam. Terima kasih abg Kamil sudi singgah dan baca entry Nad :)

      Padam
  8. Alhamdulillah, saya terima rasmi penyertaan ini.

    BalasPadam
  9. salam, BW here :)
    inovasi telekung yg sgt memudahkan kaum hawa utk beribadah
    semoga berjaya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wasalam. Betul tu Murni hehe giod luck juga! :)

      Padam
  10. Moga jenama reehans telekung ini dapat menjadi salah satu pilihan oleh muslimah masa kini

    BalasPadam