Salam Aidiladha Buat Semua.

9:43 PG


Assalamualaikum Hai.

Alhamdulillah safely arrived Selangor! Hiwhiw. Sempat jugak nak beraya dekat sini. Walaupun beli ticket bus apa semua lambat dan dapat bas extra. Janji pukul 12.30am tapi 2am baru sampai -.- Bosan tahu dekat bus stand tu? Sampai tertidur-tidur dah. 

Kebetulan semalam puasa sempena Hari Arafah lepastu buka biskut simple-simple apa yang ada dekat bilik je. Sampai je rumah terus zuppp 9 ketul nasi impit dah selamat kena telan! Ahaha. Nampak tak lapar tu? Alhamdulillah. 


Excuse our Aidiladha moment.

P/s : Salam Aidiladha untuk semua! :)

You Might Also Like

12 ulasan

  1. Salam aidiladha.. Bus pun boleh lewat betul.

    BalasPadam
  2. Cantik gila gigi...Kemas T_T Hahaha Komen.
    Salam Aidil Adha, Kak Nad cantik ! :D

    BalasPadam
  3. selamat ari raya nad.. semoga Alah menerima segaa amalan baik kita..

    BalasPadam
  4. salam aidiladha.. eh ada lagi ke ? tibai laa eh =D

    BalasPadam
  5. selamat hari raya nad n family... :)

    BalasPadam