NYX Soft Matte Lip Cream (Antwerp, Tokyo, Stockholm)

6:00 PTG


Assalamualaikum Hai.

NYX Soft Matte Lip Cream. Ya ya i know ramai dah girls yang pakai ni nowadays. Haha dah kumpul dari dulu konon konon banyak baru nak review, tapi stuck kumpul 3 colours je and dah takleh tunggu lagi dah nak review. So harini Nad nak tunjuk and review each of the lip cream collection yang Nad ada.


NYX Lip Cream

NYX Lip Cream




1) NYX Soft Matte Lip Cream Antwerp (SMLC05)

NYX Soft Matte Lip Cream Antwerp

First colour yang Nad beli. I expect it to be more soft but ya it turned out to be attractive hahaha and Im in love with it. Lama jugak lah Nad tak move on dengan colour ni till i bought another shade. Sangat sangat sangat nice bagi Nad.


2) NYX Soft Matte Lip Cream Tokyo (SMLC003)

NYX Soft Matte Lip Cream Tokyo

Thought Im gonna rock this colour tapi saya nampak mati! Haha ye maybe tak sesuai dengan colour kulit, jadi pucat semacam. Anyway boleh lagi guna colour ni just kena blend dengan another colour. Dia takleh stand sensorang hmm *sigh*


3) NYX Soft Matte Lip Cream Stockholm (SMLC002)

NYX Soft Matte Lip Cream Stockholm

Natural looks. Thats how i define Stockholm. Banyak lagi shade nude colour tapi Amsterdam memang nice and super natural. People always thought Nad tak pakai apape when in fact i did! Haha! Colour ni habis dulu among all hehe.


NYX Soft Matte Lip Cream



NYX Soft Matte Lip Cream

Made in : USA
Price : RM26 RM29
Weight : 8ml


P/s : Lepas dah habis menaip, saya sedar saya tertinggal lagi satu NYX lip cream which is Milan :/

You Might Also Like

32 ulasan

  1. Warna antwerp tu cantik lah. Berkenan pulak Fatin tengok. Hehe. Dia mengeringkan bibir tak ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Antwerp memang cantik! Kering. But Fatin boleh pakai lip balm/prep prime before apply lip cream.

      Padam
  2. cantik! memang suka nyx soft matte lip cream ni..fiza pun baru ada 2 :)

    BalasPadam
  3. Mimi pun pakai ni jgk..My most fovret kler Milan..Fuhhh..Awsome..Hihi

    BalasPadam
  4. Nad, yang Antwerp tu really suits youuuu! Pakai yang tu selalu :D Beli buat stock banyak-banyak sikit hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaa ye? Thank you kak Fadzi <3 Hihik.

      Padam
  5. Iday suka yang first : Antwerp, cantikla warna diaaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah yg tu memang cantik. Soft je nampak lembuttt~

      Padam
  6. wahhhh mcm comey je yang first tuuuu

    BalasPadam
  7. Tak penah adaaa..haha..cam best! Cam cantek! Suka yg 1st jgk :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak Ayueee? You should try! Best! Haha.

      Padam
  8. saya ada yg stockholm! and yes the color sangat2 pretty & natural

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kan? Natural dan sangat cantik hehe.

      Padam
  9. Balasan
    1. Prague acane eh? Hehe takpe nanti Nad google.

      Padam
  10. akak pun suka NYX jenis matte macam tu..cantik je...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kan hehe elok cantik je terletak kat bibir ni hehe.

      Padam
  11. nad lawanyaaaa. kat mana nak cari eh? rasanya kat watson/guardian macam takdeee. nad beli online eh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah Watson/Guardian takde. Online susah nak cari yang ori lah. Biasa Nad beli kat Sephora Haziqah :)

      Padam
  12. Yang no 1 tu, colour dia cantik! :D

    BalasPadam
  13. qila tak de duit lagi nk beli nyx hmm hmm :( brb crying

    BalasPadam