Korean Movie : Tonton Online Mask

5:39 PTG


Assalamualaikum Hai.


Okok, selain dari tengok The Gang Doctor, ada baiknya kita tengok The Mask sekali hahaha. Nad perasan yang drama ni baru je completed and rating pun agak tinggi juga lah. Ada jugak mulut mulut yang kata cerita ni best! Hehehe. Tu yang buat rasa nak tengok tu. Lagipun, dok nak tunggu The Gang Doctor tiap tiap minggu ni rasa lama sungguh haha.


Mask



Sinopsis Mask

Byun Ji Sook sentiasa melalui hidup yang sukar sejak dari kecil lagi. Ayahnya sering berhutang dengan ah long dan hidup mereka sering dikejar ah long. Dia sangat sangat teringin nak tau macam mana rasa hidup dalam keluarga normal tanpa rasa susah seperti yang dialaminya. Tanpa dibebani oleh hutang ayahnya. 

Eun Ha, yang mempunyai wajah seiras Ji Sook pula adalah wanita yang berasal dari keluarga kaya. Sementara Eun Ha terlantar di hospital, Ji Sook mengambil peluang ini untuk menyamar dan menjalani kehidupan mewah Eun Ha.

Demi kepentingan business, Eun Ha sepatutnya berkahwin dengan Min Woo. Dan mereka sama sama ego apabila berjumpa. Min Woo pula sukat untuk percaya dengan orang orang di sekelilingnya. Setelah lama Ji Sook menyamar sebagai Eun Ha, Min Woo mula tertarik kepadanya kerana merasakan dia berbeza daripada perempuan perempuan lain yang pernah dia jumpa sebelum ni. 

Persoalannya, berapa lama Ji Sook boleh meneruskan lakonan dan menyembunyikan identiti sebenar dia? Haa.


Genre : Romance 
Episode : 20


P/s : Okeh, selamat menonton Mask! :p

You Might Also Like

18 ulasan

  1. Dh khatam dh cite ni. Hehe. Mula2 slow je tapi last2 best pulak. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan tahu takpe. Nad memula tengok pun cam emm boringnyaaa haha.

      Padam
  2. Iday pon layan movie ni. adik download hari tu. Heheheheh :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahhh. Taktahu pulak kak Iday pun layan Korea hehe.

      Padam
  3. Nad macam best je cite ni.. nad dah layan berapa episod?

    Tips untuk kulit wajah bermasalah

    BalasPadam
  4. the gang doktor best! yang ni tak tengok lagi hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. The Gang Doctor memang best Adaa! Tu daebakkk sgt! Hehe.

      Padam
  5. blom pernah tgk drama korea.. huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Try lah tengok Sop haha. Taste lain ehh.

      Padam
  6. citer the girl who sees smell xde ke...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe ada Fiza. Nanti kita letak ehhh hee.

      Padam
  7. Macam best je drama korea ini, nak tengoklah :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang best pun Nabihah. Cuba try tengok ;)

      Padam
  8. Balasan
    1. Cuba try download dekat gooddrama.com tuu awak.

      Padam