Ephyra Bloggers Day dan Beramah Mesra Bersama Duta Ephyra

5:46 PTG


Assalamualaikum Hai.

Ephyra! Okay siapa tak pernah dengar brand Ephyra? Ehemmm. Mostly mesti pernah dengar punyaaa. Dekat newspaper and billboard pun dah banyakkk sangat iklan Ephyra. Excited gila Nad kalau nampak iklan kat billboard tu hahaha. Tu belum lagi campur beribu testimoni yang dah pun berjaya daripada pengguna Ephyra sendiri. Tak percaya? Cuba hashtag (#)TestimoniEphyra dekat instagram, ha beribu hasil carian.

Baru-baru ni Nad ikut serta Event Bloggers Day dan Beramah Mesra Bersama Duta Ephyra. Siapa lagi duta Ephyra kalau bukan Norman Hakim dan Memey Suhaiza. Memang gandingan yang sesuai, sweet dan mantap. Kalau tengok Norman Hakim depan-depan memang tough. Kecik comel je tangan Memey pegang haha. Kalau tengok Memey pulak memang alahai mulus flawless kulit ya ampunnn.


Baru melangkah masuk office Ephyra dah dapat rasa aura cantik huhu T_T


Blogger Iqa Yana (Pemenang iPhone 6) dalam pertandingan testimoni Ephyra di Instagram.

Waktu ni pengasas Ephyra, Puan Amiza menceritakan waktu beliau mula-mula nak lamar Memey jadi duta haha dapat rasa nervous tu nak memperkenalkan produk. And then, Norman and Memey pulak share pengalaman sepanjang menggunakan Ephyra. Buat Nad sendiri rasa yakin dan selamat dengan penggunaan produk Ephyra ni.



Okay. Sudah sudah lah cukup dengan event tu. Mari Nad nak share pulak tentang produk-produk bagus keluaran Ephyra ni. Haa makin lama makin bertambah jenis produk tuu. Mula-mula minuman Ephyra, Kemudian Ephyra Skin Bar, M2Flex dan Inteemor. Alhamdulillah. 



EPHYRA SKIN BAR SABUN MUKA DAN BADAN
(50gram)

RM39 sahaja.

Nad sendiri dah try sabun ni and memang best! Bau takyah cerita memang wangi plus tengok warna pun semangat je nak cuci muka hahaha. Buih dia tak over sangat and tak pedih mata bila cuci muka. Memang takkan pedih la sebab Ephyra Skin Bar dirumuskan dari bahan-bahan asli semulajadi. So antara kelebihan menggunakan sabun Ephyra Skin Bar ni dia melembapkan kulit wajah kita, menjadikan kulit muka cerah dan lembut, merawat kulit berjerawat, menghilangkan parut jerawat dan menghilangkan blackhead!



INTEEMOR JUS PREMIUM UNTUK WANITA
(250ml)

RM49 sahaja.

Jus Inteemor ni antara keluaran terbaru Ocean Life Marketing Sdn Bhd. Nad belum try lagi hehe sebab telah amalkan Ephyra. Tapi kawan Nad sendiri pun memang dah try jus ni. Terbaik! Jus ni dapat membantu kita wanita untuk mengatasi masalah keputihan, memberi tenaga dan kecergasan, melancarkan perjalanan kitaran haid, membakar lemak berlebihan, mengempiskan perut buncit dan menghilangkan keletihan. Banyakkkk sangat sangat kebaikan jus ni untuk tubah wanita.



M2FLEX UNTUK LELAKI
(600g)

RM180 sahaja.

Woot woot. Jangan ingat perempuan je kena amalkan minuman tambahan, lelaki pun kena tau! Lagi lagi yang muda lagi laaa kena pandai jaga badan. Minuman M2Flex ni dapat membantu menambahkan tenaga dan stamina, membantu pembinaan otot, membaik pulik tenaga batin dan sentiasa memastikan tenaga di tahap optimum. Paling sesuai dimunum sebelum dan selepas melakukan aktiviti gym.




Nad dah mulakan langkah nak cantik. Anda bila lagi? ;)

Kalau kalau korang lain yang berminat nak jadi cantik, sihat dan bertenaga boleh simpan maklumat-maklumat di bawah ni yee.


Info Ephyra

Facebook : OceanLife2U
No phone :019-3015577
Website : www.oceanlife2u.com

P/s : Cuba dulu, baru tau berkesan ke tak ;) Nad dari dulu kawan suggest try Ephyra cuma kurang wang, Alhamdulillah sekarang dapat try hihi.

You Might Also Like

1 ulasan

  1. bestnya dpt jumpe retis.. hehehe ephyra skin bar 2 adik ahlam ada pakai.. dia kata best.. ahlam nk try jgk lah.. hehehe

    BalasPadam