Degree or No?

5:29 PTG


Assalamualaikum Hai.

Hehehe. Maaf ler dah berapa hari tak ber update ni T_T Hidup ni pun makin lama makin busy pulak. So, degree or no? Jeng jenggg..... Haha serious Nad just bgtau 3 orang kawan kawan Nad pasal berita ni, instagram pun takde update apa pun takde. Hm hmm, entah rasa tak pentimg nak cerita tapi dekat blog haruslah cerita kannn.

So Alhamdulillah Selasa lepas Nad dapat tawaran rayuan penerapan ke uitm tu. yang first haritu Nad apply business semua. Mungkin jauh sangat kot melencong dari engineering ke business, so Nad tak dapat pun uitm T_T Bila apply rayuan tu yang Nad terus redo balik meneruskan perjuangan dekat civil engineering ni. Alhamdulillah.


Nad diterima balik tapi tengok lah dekat Penang jugak v.v

Memang dah jodoh dekat Penang agaknya. Agak rush jugak sebab ada masa 2 hari je before daftar. And bila katsini pun rushing juga sebab mostly group dah full and Nad takleh daftar. Dok la jumpa pa, kp, kpp, hea semua lah settle pasal ni and alhamdulillah dah hampir settle. So weekend ni Nad rehat rehat je dulu, minggu depan baru start class.

P/s : Doakan semoga semua urusan Nad dipermudahkan ye :*

You Might Also Like

19 ulasan

  1. Tahniah nad.. semoga terus berjaya dalam pelajaran..")

    BalasPadam
  2. tahniah sayang, belajar elok elok tau. betulkan niat belajar, semoga Allah mempermudahkan sgalanya nad :)

    Jom singgah blog ecah, ada aktiviti blogwalking..mana tau rezeki utk menang header..tgh cari 5 pemenang, mehla join..toink3.. http://apple-crunchh.blogspot.my/

    BalasPadam
  3. semoga segalanya dipermudahkan. all the best nad :)

    BalasPadam
  4. tahniah nad... miera pn pernah belajar mekenikal engineering selama beberapa tahun... sib baik bila masuk u xdpt course 2.. klu x hurm...

    BalasPadam
  5. congrats akak. do your very best eh. haha wish u a good luck :D

    BalasPadam
  6. akak stay je la penang lagi. hehe.. saya sem last dah sini t.t . degree pun takda sini course saya

    BalasPadam
  7. Subhanallah syukur alhamdulillah tahniah dik..tuntut ilmu lillahitaala..

    BalasPadam
  8. tahniah... :D belajar elok-elok... tak semua dapat peluang belajar tau...

    BalasPadam
  9. tahniah nad, selamat menempuh ke alam degree pulak

    BalasPadam
  10. Tahniah dik..semoga urusan sepanjang pengajian dipermudahkanNya..:)

    BalasPadam
  11. Congrats twins kitee.best of luck kat UITM nanti

    BalasPadam