Mini Gathering Bloggers di Flora Cafe The Ampwalk!

9:12 PG


Assalamualaikum Hai.




Hari Khamis yang lepas, or lebih tepat lagi time Hari Pekerja tu, Nad join Mini Gathering Bloggers di Flora Cafe The Ampwalk, Jalan Ampang. Hehehe memula tu just baca entry kak Niesa, then dia kata nak jumpa Qila. Sedih betul dua dua Nad kenal tapi takda ajak pun hahaha. So menyibuk jap comment entry kat Niesa touching touching sikit ehehe pastu kak Niesa pun comment ajak join sekali. Tetibe tau tau muncul pulak mini gathering yang diorang handle dgn kak Bella sekali. 




Tak kisah la. Asalkan dapat jumpa jugak kan. Pastu whatsapp Qila pulak touching tak ajak jumpa hahaha pastu dah Qila serba salah apa semua tapi tak kisah pun sebenarnya. Pastuuu taktau nak gerak dengan siapa dari Klang ni, so ajak lah Azwar. Kitorang dah pasrah untuk sesat je sesama sebab dua dua taktau jalan. Pastu memang sesat dari Klang-Putrajaya-Ampang. Memang saja pusing Putrajaya jap.




At the end, lambat sejam jugak lah kitorang sampai sobs hmm. Hahahhahaha pastu dah sampai boleh lagi call kak Bella dulu sebab segan ah nak masukkk. And all thanks to kak Niesa sebab keluar jap and jemput masuk tsk tsk terharu aaa thanks kak Niesa! :') Hahaha segan sesangat sebab dah ah sesat pastu lambat sampai pastu tak bawak hadiah untuk sesi tukar tukar hadiah -.-"





Pintu masuk Flora Cafe. Memang nice sgt tempat ni!




Kak Niesa

Thankyou sebab jemput masuk, kalau tak sampai bila tah la nak tunggu kat luar tu sebab malu hahaha thanks tau thanks tau kak Niesa :)





Qila

Qilaaa! Hahahaha terima kasih ah sebab selama ni peramah sgt dekat blog pastu suka comment panjang panjang pastu mintak number semua pastu perasan sgt bila kak Nad menghilang jap dari blog :') Eiii banyak sgt ah kalau nak terharu ni.




Kak Asha Hana. Can you see the awkwardness? Orang lain da habis makan pastu kita baru nak start makan pastu tak sempat nak kenal kenal lagi dgn kak Hana pastu Qila main amik amik gambar. Ala segan aaa





Semua cantik cantik insecure sgt tau rasa 





Decoration!

Serius decoration dekat Flora Cafe memang win ah! Dengan buanga-bungaan, hiasan dia, susunan meja, kekemasan mengatur semua bahan-bahan ni, kreativiti, unik, taste! Haa semua Flora Cafe memang ada ciri tu! Sebab tu cafe ni pun terhasil menarik sesangat! >.<









Memang menarik kan? Confirm semua mesti suka la design cafe ni. Nad yang tengok ni pun memang tak sangka ada cafe secantik ni tsk T.T Tapi Nad takde banyak gambar sgt kalau nak tengok lagi cantik cafe ni pergi facebook diorang eh?



Email - florakafe@gmail.com

Address- Lot G.08B-1 Ground Floor, The Ampwalk, Jalan Ampang, 50450, Kuala Lumpur






Nad takde :'( Takpe. Ada kebahagiaan di tempat lain.




Azwar Syuhada

Thankyou Azwar nak pergi mini gathering ni. Kalau tak mesti aku tak pergi jugak. Takkan aa nak sesat sensorang kan? Sesat mesti berteman hmm hmm thanks weh.





Inilah kebahagiaan kita. Jumpa sekejap pun takpe kan kan? :) 



Bloggers yang hadir:

Kak Farah  - www.bubblynotes.com
Kak Nuriesya Nadia - http://nadiaradzif.blogspot.com


And yeah, it was nice meeting you guys 


You Might Also Like

45 ulasan

  1. heheheh tu la,, nad pemalu sangat.. hehehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe segan la sebab macam ramai yg kita tak kenal kak Una T.T

      Padam
  2. Auuuucchh ! Akak plak yang rasa bahagia tengok gambar bahagia bawah tu. Teeettt ! :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahahah ceh kak Nurie dah dekat dgn hari bahagia memang lah rasa bahagia sentiasa ha :p

      Padam
  3. hahahaha eipp eipp kebahagiaan sebenar tu haa takleh belah hahahahahah kak Nad <3333333333

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahahaha ala Qila, bagi la chance sikit. Kitorang jumpa sekejap je tauuu

      Padam
  4. Nad pemalu kak hana pown jd pemalu nak cakap2. Ceh poyo. Haha nice to meet u darl. Semoga jumpa lg :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe sebab tak familiar lagi nama kak Hana time tu T.T Nice to meet you too kak Hana in shaa Allah :)

      Padam
  5. wah, bestnya! lawa pula tu kedai dia.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang best and memang lawa Madihah! Sila datang~

      Padam
  6. wow..menarik ni..boleh dtg sne nnt.. hihi..
    anyway, singgah sini skejap, smbil isi tabung :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe silakan Hanizk, memang menarik kedai dia :) Eh terima kasih

      Padam
  7. Okay, takde mention kak sally..babai.. #SentapSetahun

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak Sally T.T Im not so sure kak Sally kenal Nad tak sedih aa camni

      Padam
  8. tak nak cakap2 pape..smua lawa2. sobsob.. T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nape lah Ecah tak datang kak Nad dah curious rasanya Ecah pergi tapi manaaa :/

      Padam
  9. Wah bestnyaa teringin nak jumpa bloggers juga

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe jom lah join next time Dzureen ;)

      Padam
  10. lawa la nad... cantiknya....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aloo terima kasih Zati. Kakak kakak tu lagi lawa ohh <3

      Padam
  11. waaa.. syoknyer dpt kumpul ramai2.. :)

    BalasPadam
  12. gathering dengan blogger sekejap jer, kebahgiaanmu tu yang lama..hahaha xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha aipp, kejap jugak la weh. Mana ada lama hahaha :p

      Padam
  13. xpuasssnya jumpa nad masa tuuuu...diam je ye dia..hahaha..next time kita jumpa lelama lagi tau!hugs!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tula, kejap sgt kak Niesa kan. Ala segans! Haha in shaa Allah kak Niesa meh la datang sini lagi hehe

      Padam
  14. Bestnya... sampai hati tak ajak KN skali... hehe... just joking!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aaa kak Nanie! Maafkan Nad, Nad pun cam confirm tak confirm tak sempat nak ajak reramai haa

      Padam
  15. wahh.. best giler korang ekk..

    BalasPadam
  16. wah bestnya korang..
    sayang x dpat ikut... jauh nak pergi..
    btw..nampak azlan sorg je.. jejaka yg ada..
    ha..ha.. pergi juga ko bro..
    btw nice place.. teringat drama adriana ross plak ..time wedding :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh Sobri stay mana ni? Hahaha ha ah Azlan sorang je blogger lelaki last minute baru dia dapat join. Alamak kita tak tengok Ariana Rose lah. Tapi tempat ni memang lawa gila <3 <3 <3

      Padam
  17. jelaouss nyaaaa. bila lah kita dapat jumpa ni kak >.< hihi serious syok sngat tngok gambar tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe in shaa Allah one day Tashira :D Hehe meh datang sini

      Padam
  18. hai nad.....amboi ...part kebahagiaan di tempat lain tuh yang tak tahan tuh.....nice to knowing u nad...;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe hai kak Dd alaaa sekejap je :p Hihi you too kak Dd <3

      Padam
  19. better late than never kan nad??bak kata orang tua2, jauh perjalanan luas pemandangan..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha betul tu Lan. Tapi kita punya late tu dah merantau ke mana mana entah hahaha membazir minyak je dgn tol lagi

      Padam
  20. OMG.. I might cry.. haha sarcastic jap LOL CANTIKNYA !!

    BalasPadam